miercuri, 25 mai 2011

Tinerii liberali ieşeni au sărbătorit 136 de ani de existenţă


Miercuri, 25 mai a.c., Tineretul Naţional Liberal, sub egida Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal, a organizat un eveniment special pentru a marca împlinirea a 136 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

Intitulată ”Liberalismul românesc între trecut şi provocările prezentului”, acţiunea a avut loc la sediul PNL Iaşi din Podu Roş, fiind coordonată de domnii Liviu Brătescu, vicepreşedinte BPM PNL Iaşi, şi Costel Alexe, preşedintele TNL Iaşi.

Proiectul a constat în prezentări succesive, pe teme ce privesc istoria liberalismului, atît românesc, cît şi european, urmate de discuţii libere pe subiectul respectiv.

"Acţiunea a fost special organizată pentru a sărbători şi la Iaşi cei 136 de ani de existenţă a Partidului Naţional Liberal, dar şi pentru tinerii proaspăt înscrişi în organizaţia noastră. Ţinînd cont de succesul acestui proiect, pe viitor plănuim noi acţiuni de acest gen, pentru a avea ocazia să comunicăm mai bine şi mai eficient în cadrul structurilor liberale ieşene”, a declarat Iulian Hroştea, vicepreşedinte BPT TNL Iaşi, şi unul din tinerii implicaţi în organizarea evenimentului.

Un comentariu:

Anonim spunea...

La multi ani PNL-ului si din partea mea! La cat mai multe realizari ! :)