luni, 22 noiembrie 2010

Tinerii liberali ieşeni sprijină partidele liberale din Republica Moldova

Sîmbătă, 20 noiembrie a.c., un grup de peste 70 de tineri liberali din întreaga ţară au fost prezenţi la Chişinău pentru a sprijini organizaţiile de tineret ale partidelor liberale, în cadrul campaniei electorale ce se desfăşoară în acest moment în Republica Moldova.
TNL Iaşi s-a implicat în această acţiune, atît în scopul consolidării legăturilor cu organizaţiile de tineret ale partidelor de orientare dreapta, cît şi pentru a sprijni dezvoltarea valorilor democratice la nivelul societăţii din Republica Moldova.
Preşedintele TNL Iaşi, Costel Alexe a profitat de această ocazie pentru a lansa o invitaţie tinerilor din Republica Moldova de a vota pe 28 noiembrie partidele liberale, deoarece doar programele politice de orientare dreapta sunt cele care pot genera condiţiile necesare pentru o dezvoltare economică sănătoasă.
“ M-a impresionat entuziasmul colegilor de la organizaţiile de tineret ale partidelor liberale din Republica Moldova şi dorinţa acestora de a se implica în viaţa politică. Sper ca eforturile lor de a aduce o guvernare care să asigure stabilitatea politică, necesară unei dezvoltări a societăţii în conformitate cu valorile democratice europene, să se concretizeze pe 28 noiembrie” a declarat Costel Alexe, presedintele tinerilor liberali ieseni.
Pe viitor, TNL Iaşi îşi propune crearea unei legături stabile cu structurile de tineret ale partidelor liberale din Moldova şi sprijinirea tuturor acţiunilor ce au ca scop promovarea principiilor liberale şi crearea de noi oportunităţi de dezvoltare a tinerilor .

Biroul de Presă TNL Iaşi
21.11.2010

Niciun comentariu: