luni, 10 ianuarie 2011

Comunicat de presa TNL Iasi

„Mulţumim de invitaţie, dar nu, mulţumim!”

Organizaţia ieşeană a Tineretului Naţional Liberal (TNL) ţine să îi mulţumească doamnei senator Mihaela Popa pentru oferta de a face campanie Partidului Democrat-Liberal. Ne simţim onoraţi de grija manifestată la adresa candidaţilor pe care îi vom susţine la următoarele alegeri, însă, ţinînd cont tocmai de consecvenţa cu care se laudă, vom fi nevoiţi să o refuzăm respectuos.

Posibila alianţă dintre PNL-PC şi PSD se vrea a fi un proiect concret de unificare a actualei Opoziţii în jurul unui efort de reconstrucţie a ţării noastre, după tăvălugul hoardei denumită Guvernul Boc.
Noi nu ne dorim să facem campanie domnilor Ion Iliescu şi Adrian Năstase, ci să punem umărul la relansarea economiei romîneşti, la reformarea şi stabilizarea, în sfîrşit, a sistemului de invăţămînt pe care îl tot chinuie domnul ministrul Funeriu şi să ne construim un viitor aici, în ţară, pentru a nu avea doar opţiunile de a muri de foame sau de a emigra!

TNL Iaşi o sfătuieşte pe doamna senator Mihaela Popa şi pe toţi parlamentarii Puterii să se concentreze mai degrabă la găsirea unor legi care să nu fie întoarse constant de la Curtea Constituţională sau să găsească soluţii rapide pentru a nu fi nevoiţi să acceptăm scuzele puerile pentru refuzul Europei de a ne primi în Spaţiul Schengen.

Acestea fiind spuse, mai mulţumim încă odată pentru invitaţia de a face campanie sub „pulpanul” PD-L, dar preferăm să rămînem consecvenţi la principiile noastre liberale şi, totodată, să aderăm la un proiect unitar al Opoziţiei, pentru a avea o Românie în care să ne permitem să visăm la viitor.

http://www.jurnalvirtual.ro/2011/01/08/mihaela-popa-le-propun-liberalilor-sa-fuzioneze-cu-psd-iar-noua-alianta-sa-se-numeasca-psdl/


Biroul de Presă TNL Iaşi
10.01.2011

Niciun comentariu: