joi, 10 martie 2011

O noua gafa marca BOC

Nu ma pot abtine sa nu comentez asupra declaratiei data de domnul Boc( am zis domn din politete, nu ca ar merita)ca " PNL a întins mâna şi o strâng deplin cu cei care au colaborat cu fosta Securitate".
Atragem atenția că oameni cu trecut contestabil se află în toate partidele, însă reforma morală este o chestiune aflată la latitudinea fiecărei formațiuni politice.Sunt convins ca si Presedintele Romaniei a colaborat cu fosta securitate, dar se va demonstra atunci cand nu va mai fi la conducere.

Domnule Boc! Verdictul dat de ÎCCJ nu este o problemă a PNL, este problema lui Dan Voiculescu. In schimb de genocidul din Roamania sunteti responsabil.

In acest moment nu credem că acest subiect este prioritar pentru România, pentru cetățeni săi.

Astăzi, prioritatea numărul 1 este să scăpăm România de o guvernare incompetentă și coruptă. O guvernare capabilă doar să elaboreze măsuri haotice care au ca scop colectarea banilor pentru propria clientelă politică.

Evoluţia situaţiei economice a României demonstrează că politicile economico-financiare implementate de guvernul Băsescu-Boc-Udrea au dus la agravarea situației economice a României și, implicit, la sărăcirea populației.

Măsurile economice luate până în prezent de Guvernul Băsescu-Boc au arătat incapacitatea acestuia de a scoate ţara din criza economică cu care se confruntă şi de a face reformă.

Precuparea noastră primordială este găsirea soluțiilor economice pentru ieșirea din criză și relansarea economică.

Spre deosebire de actuala putere, PNL are un program care vizează crearea de noi locuri de muncă, reducerea fiscalităţii pe muncă, încurajarea investiţiilor, stimularea consumului, sprijinirea IMM-urilor şi a mediului de afaceri.

In incheiere doresc sa-i transmit actualei guvernari ca prioritar pentru ei nu este ce va face USL in viitor, de asta ne ocupam noi, priortitar pentru Romania e un alt cod al muncii decat cel propous de Basescu.

Niciun comentariu: