miercuri, 9 martie 2011

TNL Cristeşti a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii dăruind flori doamnelor

Organizaţia locală a Tineretului Naţional Liberal Cristeşti au sărbătorit ziua de 8 martie, aducând un iz de primăvară în comunitatea feminină din Cristeşti.
Reprezentantele sexului frumos din comuna ieşeană au avut parte de o surpriză de ziua lor, primind flori de la tinerii liberali. Aceştia au împărţit garoafe, trandafiri, frezii şi crini.
“Ne bucură faptul că am reuşit să punem în aplicare şi la Cristeşti obiceiul Tineretului Naţional Liberal şi a Partidului Naţional Liberal de a încânta doamnele cu o floare la început de primăvară. Din punctul nostru de vedere, zâmbetul pe care ni l-au dăruit doamnele şi domnişoarele pe care le-am întâlnit astăzi este cea mai mare răsplată pe care am fi putut primi pentru această iniţiativă şi sperăm să avem mai des posibilitatea de a ne bucura de această reacţie”, a declarat Gheorghe Harabagiu, preşedintele TNL Cristeşti şi coordonatorul acţiunii.


Ne bucuram ca organizatiile de tineret din judet sunt la fel de active ca si organizatia ieseana.

Ps. si TNL Pascani a sarbatorit Ziua Internaţională a Femeii.

Mandru ca sunt LIBERAL.

Un comentariu:

TNL CRISTESTI spunea...

Multumesc pt. aceasta postare si sunt mandru ca sunt un tanar liberal si promit ca nu ma voi opri aici...multumesc inca odata pt. postare.. semnat HARABAGIU GHEORGHE