luni, 21 februarie 2011

Ce a cautat Bercea prin Cotroceni?ce legaturi exista intre el Presedintele Traian Basescu???

Domnul Sandu Anghel (Bercea Mondial) a fost "căutat" straşnic de forţele de ordine :))) Cineva din DGIPI îmi spune căvineri urmăritul general era pe A1 pe la orele 20. Se ştia că e în drum spre Capitală şi când se apropia de Ciorogârla a fost retras tot dispozitivul din ordinul unui big boss. Bercea Mondial era într-o coloană de 3 maşini OT xx SEF.

Deşi dispozitivul a fost retras, ofiţerii l-au filat până în zona Palatului Cotroceni unde au primit ordin să se oprească. Aceştia au raportat că la 20.17 AM în maşina care deschidea convoiul erau două femei, în cea din mijloc era Bercea Mondial şi şoferul, iar în cea din spate băieţi cu rol de gărzi de corp. Primele două maşini erau înmatriculate - 0T 18 SEF si OT 66 SEF.

După aproximativ o oră coloana s-a îndreptat spre Cartierul Ferentari. L-au localizat într-un imobil şi la ora 24.00 s-a intervenit cu mascaţii.

Problema e alta... Ce căuta Bercea Mondial în zona Cotroceni, de ce dispozitivul a primit ordine să se retragă de pe A1 şi să nu îl fileze în zona Cotroceni şi mai ales de ce s-a abandonat ordinul iniţial de capturare a interlopului în zona Carrefour Militari?

Sursa:http://www.pesurse.com

Iata o noua dovada de legaturile stranse a familiei Basescu ,cu nimeni altul decat Bercea Mondialul. Sa speram ca odata vor iesi la suprafata toate afacerile de tip mafiot intretinute de domnul Presedinte Traian Basescu......dar sa nu fie prea tarziu.

Niciun comentariu: