duminică, 13 februarie 2011

Cel mai important Eveniment cultural -Seri de Film

Seri de Film Romanesc” se doreste a fi un proiect amplu de promovare a valorilor cinematografiei româneşti în rândul tinerilor. TNL Iaşi şi-a asumat identificarea şi promovarea unei alternative de petrecere a timpului liber, prin organizarea de evenimente cinematografice, cu acces gratuit, în cât mai multe din localităţile judeţului.

In 2010 am reusit sa promovam valorile romanesti, in caminele culturale din judetul iasi, am vizionat filme romanesti de calitate impreuna cu tineri din Targu Frumos, Letcani, Prisecani, Tomesti si nu numai. Dar nu a fost in zadar eforturile noastre au fost rasplatite si ieri , 12 februarie la Palatul Parlamentului a avut loc Gala Premiilor TNL, echipa TNL Iasi a castigat Premiul pentru cel mai important eveniment local-"Seri de film".

Pentru noi, dar si si pentru mine ca si Coordonator al acestui proiect este un nou inceput , de aceea ne dorim ca in acest an sa-l avem invitat special pe actorul Mircea Diaconu , intr-un Spectacol de Gala la Cinematograful Victoria cu proiectia Filantropica a lui Nae Caranfil. Ne dorim prin Evenimente culturale de acest gen sa promovam o ROMANIE A BUNULUI SIMT!!!


Mai jos aveti un mic clip de prezentare a Proiectului "Seri de film", voi reveni si cu inregistrarea de la premiere, intre o puteti vizualiza pe http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3JflXvfyyhM.

6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Felicitari, Iuliane! Meriti, deoarece ai muncit la proiectul tau si din punct de vedere al coordonarii ai facut tot ceea ce s-a putut. Incet,incet se vor schimba si mentalitati si oameni, iar in timp acest gen de proiecte va fi mai bine primit si inteles. Bravo!!

Hrostea Iulian spunea...

premiul a reprezentat "cireasa de pe tort"...;))

Marius Bojor spunea...

Felicitari!

Sorin Afloarei spunea...

Bravo Iuliane :D

TNL CRISTESTI spunea...

super...bravo IULIAN..SA STII CA ESTI UN EXEMPLU PT. NOI TINERII LIBERALI... te felicit mult pt. premiu luat la GALELE TNL ROMANIA felicitari..cu respect HARABAGIU GHEORGHE