marți, 15 februarie 2011

Se pregateste un nou Guvern....

Se pare ca scaderea dramatica in sondaje a PDL , si noua alianta USL , le da batai de cap actualei puteri , pe langa toate acestea UDMR nu doreste un premier independent , sa fie acesta sfarsitul guvernarii portocalie? intra in scena USL? sunt foarte curios ce miscare ne mai pregateste Traian Basescu care pentru interesele personale( frica de suspendare) va trada PDL..?

Înlocuirea lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru înseamnă recunoașterea publică a eşecului guvernării PD conduse de Emil Boc.

Desemnarea unui premier independent, dar cu susţinere PD, demonstrează că PD nu are oameni capabili să asigure guvernarea.

Ceea ce se întâmplă acum este rezultatul jocurilor de putere dirijate de Traian Băsescu în PD.

PNL nu va susține un astfel de premier indepedent. Nu înlocuirea lui Boc cu altcineva condus tot de PD este soluția pentru România.

Soluția este demisia întregului guvern incompetent și incapabil de a lua măsuri economice corecte și coerente, care a agravat situația economică a României și nivelul de trai al românilor.

PNL are soluțiile economice și politice pentru România: un proiect de reconstrucție a statului cu soluții pentru toate domeniile, elemente ale statului liberal care vor fi cuprinse în programul USL.

Programul liberal de centru-dreapta înseamnă capitalism, înseamnă relaxare fiscală, înseamnă mediu privat puternic care să genereze locuri de muncă, performanță mangerială, înseamnă eliminarea clientelismului politic, direcții de acțiune pe care guvernarea Băsescu-Udrea-Boc le-a ignorat și le ignoră și acum în totalitate.

Niciun comentariu: